Maria Wolfhagen

Mot nya mål

Längtat efter att få skriva just detta avsnitt 😊


Efter jul åkte vi på semester och kopplade av. Började varje dag med morgonyoga. Därefter var det god mat, solstol, mys med familjen och träning som stod på agendan. Varje dag inslag av att träna styrka och promenad. Vid resans slut firade vi att jag kunde gå 1,5km. 


(null)


All träning utgår från att jag tajmar in när medicinerna är i rätt läge och att aktivitetens i övrigt är få under dagen. 


Efter resan har jag lärt mig att jag inte grejar att sitta men om jag växlar mellan att ligga ner och träna så klarar jag ganska mycket. Ser med spänning fram emot att se vart kommande operation kan leda. 


Berättade om danskompisen Sandra som tagit sig an muskelkramperna. Hon ska från nästa vecka också börja träna mig att gå skonsamt. Så roligt det ska bli!


All träning har nått stora framsteg och idag kan jag trycka på ganska bra på spinningcykeln. (Inte i jfr med före operation men stor progression senaste halvåret.)


Sammantaget gör detta att mitt eget välmående är påtagligt bra. Jag mår uppriktigt bra och jag har stor tilltro till en frisk och välmående framtid. Gott att kunna känna det!


Närmar mig mina mål med pirrande känsla. Vågar inte delge dem före operationen men efter att sett resultatet på det så ska jag berätta.


Nu pausar jag bloggandet. 

De kapitel jag i nuläget behövde skriva är klara. Nu är det fokus på vardagen och skapa bästa fysiken inför kommande operation och mål! 

😊☀️🏊‍♀️🏃🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🕺🏆💪💕


Tack för alla hejarop! 

Maria